Althea [Barangan Kesukaan Wanita Dari KOREA!]

Minggu ni datang pula gila hakak bershopping online. Hari ni hakak rembat lagi barang online, kali ni dekat Althea. Mana yang minat make up ala-ala penyanyi kpop atau pelakon Korea. Althea adalah tempat terbaik untuk shopping makeup atau skincare tanpa pergi ke Korea atau kena tipu dengan beli barang tiruan.


Mahal? bagi hakak barang dia sangat berpatutan, siap ada diskaun lagi. malah bagi setiap belian bernilai RM 99 ke atas akan free untuk shipping. Nampak tak! kalau iman hakak tak kuat memang berborong habis dah. Hahaha.


Tengok tu siap ada 30 hari refund jika barang yang diterima dalam keadaan tak sepatutnya. Kesemuanya mempunyai guarantee jaminan original dari Korea. Bestkan. Sekarang mari hakak tunjuk barang yang hakak duk rembat.

hakak rembat witch stick shadow no 04 burgunday. disebabkan hakak tak bape pandai jadi hakak cuba beli eyeshadow stick ni. Dah pakai nanti hakak buat testimoni. Harga dia bagi hakak boleh tahan. Sebatang dalam RM 31.00. Wink wink wink murah tak. 


Barang kedua hakak rembat Rire Luxe slim eyebrow. Mula nak beli no 2 deep brown. Tapi sayang takde pula yang tinggal hanya grey brown dan light brown. Nak selamat sebab kulit pun tak secrah mana maka hakak pilih no. 1 Grey brown. Harga memang mampu milik hanya RM 12.00 sebatang. Murahkan semua mesti terasa nak beli.

Nak dapat diskaun RM 20.00 hanya klik saja disini.

Jom kita bershopping bersama di Althea.





Comments

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Kad Ceria menjimatkan perbelanjaan anda

Segmen Suai Kenal Blogger Seluruh Malaysia

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

FIRST BEAUTY BOX GIVEAWAY BY US WITH LOVE ❤

Sotong dalam tin

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Last dinner at Madam Kwan