Barang Althea dah sampai

Semalam hakak habis kerja pergi ambil anak dirumah mak mentua hakak, sampai dekat rumah mak mentua bagitahu barang dah sampai. Teruja hakak sebab bulan lepas hakak ada order barang dari SGshop dan Althea. Jeng jeng jeng barang daripada Althea dah sampai.

Pinky lagi sampul dia. Memang seal habislah dan diorang guna Skynet. Alhamdulillah sampai ke tangan hakak dengan selamat.

See wrap diorang memang tahan lasak, jadi siapa yang risau barang akan pecah ke apa tak jadi masalah. Lagipun Althea ada guaranty untu pemulangan barang rosak.

Ni dua barang hakak order eyeshadow and eyebrow. Siap ada voucher RM 30 untuk beli bunga. Jadi cik abang yang dah tahu mak, adik kakak atau makwe minat alat makeup. Hakak suggest beli dekat Althea senang dan jimat, siap ko boleh beli bunga sebagai tambahan. 

Memang slim habis eyebrow dia. Tapi memang smooth je bila pakai. Eyeshadow dia pun okay cuma hakak rasa hakak dah tersalah pilih colour untuk mata hakak. Bestnya siap ada glitter gitu.

Untuk dapatkan voucher RM 20.00 daripada Althea hanya klik sahaja disini.


Comments

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Kad Ceria menjimatkan perbelanjaan anda

Segmen Suai Kenal Blogger Seluruh Malaysia

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

FIRST BEAUTY BOX GIVEAWAY BY US WITH LOVE ❤

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Sotong dalam tin

Traveloka menawarkan tempahan Penerbangan yang terbaik