Alhamdulillah! menang peraduan SGShop

Alhamdulillah nama hakak telah tersenarai sebagai untuk kategori Blogger. Seramai 10 blogger dan juga 10 orang untuk yang terbuka dipilih sebagai pemenang. Boleh tengok siapa pemenang yang bertuah di sini. Hadiah dia memang berbaloi-baloi, beli-belah voucer bernilai RM 100.00 bersama SGshop.

Hakak dah sekodeng harga dalam SGshop, ada yang murah dari Lazada dan ada yang mahal juga. Jangan risau kalau baju yang murah design dia masih lagi cantik. Bukan semua produk dari China, ada juga dari Jepun dan Korea. Jadi ada pelbagai pilihan yang memang boleh buat anda semua jadi rambang mata.

Untuk penghantaran pun diorang akan bagi kita buat pilihan. Maka bergantung kepada anda sekiranya nak cepat kenalah caj lebih sikit. Sebelum tu hakak nak ucapkan terima kasih kepada blogger dululainsekaranglain sebab rajin melayan kerenah hakak dan juga menganjurkan peraduan bersama SGshop.


Comments

  1. tahniahh !

    on going GA, jemput join ye!

    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    ReplyDelete
  2. tahniah! saya menang juga untuk giveawat tu hehe boleh dah start shopping kan

    | helloaiman |

    ReplyDelete

Post a Comment

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. Trusted seller COWAY. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Kad Ceria menjimatkan perbelanjaan anda

Last dinner at Madam Kwan

Segmen Suai Kenal Blogger Seluruh Malaysia

Traveloka menawarkan tempahan Penerbangan yang terbaik

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

Sotong dalam tin