SUPPORT ME! POKUCU Contest


Syarat-syarat

1.  Follow blog POKUCU.COM, SISHAWA.COM dan  SISHAWADESIGN
2. Like fanpages rasmi POKUCU.COM dan SISHAWA.DOT.COM
3. Follow IG @Kaymieyarahman
4. Buat sebuah entry yang bertajuk SUPPORT ME!! POKUCU Contest
5. Letakkan banner di atas ke dalam entry terbabit dan berikan pendapat, ulasan atau apa saja kata-kata yang bernas terhadap blog POKUCU.COM dengan seikhlas hati mengikut kreativiti masing-masing.
6. Publish entry terbabit dan tinggalkan link entry berserta dengan email di ruangan komen.

Tarikh Pernyertaan
15 September 2017 sehingga 15 Oktober 2017

Cara Pemilihan Pemenang
Para pemenang akan dipilih secara teliti oleh Pokucu sendiri. Maka sila ikut kesemua syarat-syarat yang telah ditetapkan. Kepada pemenang yang sudah punya domain akan diberi hadiah misteri yang lain. Hadiah sangat lumayan menanti kepada 3 pemenang utama. Pemenang pertama akan ditanggung kos pembelian domain untuk blog serta kos pemasangan dan yuran selama setahun ditaja sendiri oleh Pokucu dan juga deco design blog daripada Sis Hawa. Pemenang ke 2 full makeover design by Sis hawa. Pemenang 3 Gebu Skincare Set. Terdapat juga hadiah misteri untuk 20 pemenang yang bertuah. 

Tarikh umum Pemenang
20 Oktober - 25 Oktober 2017

Intro
Hakak tak berapa kenal sangat sampai la hakak terbaca pasal contest ni. Baru la hakak tau mengenai Pokucu walaupun tak bape mendalam. Merupakan ahli Kelab Benashaari yang semestinya nak jadi ahli tu agak ketat sedikit syarat-syaratnya. Kira pokucu bukan calang-calang blogger. Sambil tu lepas hakak sekodeng sikit dia punya web dengan Fb nampaknya anda juga boleh menempah untuk buat hantaran bagi sesiapa yang nak mendirikan masjid nanti dan juga photographer. Dah hakak tak boleh buat ulasan lebih-lebih. Nak tahu lebih lanjut pi lawat sendiri page Pokucu dan juga Sishawa bagi yang nak design blog comel-comel.






Comments

  1. Selamat bercontets
    mudah2an ada rezekinya

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join... selamat berkenalan.. semogaberjaya ya :D

    ReplyDelete
  3. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  4. SINGGAH BLOGWALKING DARI GIVEAWAY YG SAMA
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Kad Ceria menjimatkan perbelanjaan anda

Segmen Suai Kenal Blogger Seluruh Malaysia

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

FIRST BEAUTY BOX GIVEAWAY BY US WITH LOVE ❤

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Sotong dalam tin

Traveloka menawarkan tempahan Penerbangan yang terbaik