Mid 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Lama tak update status dekat blog. Alih-alih masuk entry pasal Coway. Hahahaha ☺ Terkejut tak semua. hehehe..

Bulan 10 tahun lepas hakak baru je bersalin anak ke dua. Alhamdulillah sepasang sudah, yang kedua anak hakak perempuan namanya NURUL IMAN MARYAM. Kasihan si abang terpaksa putus susu sudah. Tapi alhamdulillah si abang tetap cukup dua tahun susu badan. Insha allah harap adiknya sebegitu juga.

Hakak tak nak bebel panjang. Mungkin blog hakak akan ada selit sikit mengenai coway. Sesiapa dekat Malaysia ni mungkin pernah dengar produk coway kan. Okay hakak akan introduce sikit mengenai produk coway ni.

Coway ni asal dari KOREA yang terdiri daripada pelbagai produk rumah seperti penapis air, penapis udara, water heater, mesin air dan lain2 lagi. Yang bagus mengenai coway ni dia ada kilang sendiri dan juga makmal sendiri. Bermakna mereka tak perlu menumpang mana-mana kilang untuk buat produk mereka.

Coway juga sudah diiktiraf kebersanannya daripada beberapa buah negara yang lain termasuklah Malaysia. Apa yang penting mengenai Coway ni adalah telah mendapat pengiktirafan HALAL oleh JAKIM. Kenapa penting sebab kita Malaysia majoriti ISLAM dan yang terpenting membuktikan Coway menggunakan penggunaan barang yang HALAL dan tidak diragukan. Maka selamat digunakan dalam kehidupan seharian kita. Amin ☺

Kelebihan Coway memang banyak sampai kalau nak cerita dekat sini memang takkan habis. Pertama kita ada sewa beli, bermakna boleh beli terus atau hanya sewa beli. Perbezaan dia dekat sini kalau beli terus Coway akan beri free service selama setahun dan jika sewa beli pulak Coway akan beri free service selama 5 tahun. Perkhidmatan service ni dalam 2 bulan sekali. Bukan 4 bulan sekali tau dan segala barang ganti hanya daripada Coway. Kenapa? kalau rosak ada jaminan dik.

Kalau nak tahu lebih lanjut perbezaan coway dengan produk lain boleh PM/Whatsapp/DM hakak di nombor telefon 0189614663. Hanya taip 'COWAY' hakak PM korang laju-laju dik

PM/Whatsapp/DM
0189614663
PM/Whatsapp/DM
0189614663
PM/Whatsapp/DM
0189614663
PM/Whatsapp/DM
0189614663


Comments

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Kad Ceria menjimatkan perbelanjaan anda

Segmen Suai Kenal Blogger Seluruh Malaysia

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

FIRST BEAUTY BOX GIVEAWAY BY US WITH LOVE ❤

Sotong dalam tin

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Last dinner at Madam Kwan