Salam

Dah lama tak buka dan baca blog. Mungkin daripada anak pertama sampai dah masuk anak kedua 😂

Faktor takde internet ditambah pulak gadjet yang tak berapa nak membantu. Terus terpadam langsung nak menaip. Belum lagi dengan sibuk keje, jaga anak dan jaga rumah 😆

Tapi sayang seribu kali sayang, blog yang lama sudah lupa password. Kasihan banyak wayar yang dah putus lepas beranak ni 😅

Maka terbinalah empayar baru. Welcome to Milzah. Macam mana boleh dapat Milzah? gabungan daripada nama sendiri dengan suami. Sweet macam sawit tak 😘

Apa pun harap semua enjoy dengan blog ini untuk masa akan datang 💕

Comments

Hubungi Saya

Personal blogger dan lifestyle, mom to 2 kids and becoming Fulltime work at home. For inquiry, review, advertising and event email to hunnypie89@gmail.com/018 9614663

Followers

Followers

Instagram

Popular posts from this blog

Kad Ceria menjimatkan perbelanjaan anda

Segmen Suai Kenal Blogger Seluruh Malaysia

First Giveaway By bukupinky.blogspot.com

FIRST BEAUTY BOX GIVEAWAY BY US WITH LOVE ❤

Sotong dalam tin

Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Last dinner at Madam Kwan