Salam

Dah lama tak buka dan baca blog. Mungkin daripada anak pertama sampai dah masuk anak kedua 😂

Faktor takde internet ditambah pulak gadjet yang tak berapa nak membantu. Terus terpadam langsung nak menaip. Belum lagi dengan sibuk keje, jaga anak dan jaga rumah 😆

Tapi sayang seribu kali sayang, blog yang lama sudah lupa password. Kasihan banyak wayar yang dah putus lepas beranak ni 😅

Maka terbinalah empayar baru. Welcome to Milzah. Macam mana boleh dapat Milzah? gabungan daripada nama sendiri dengan suami. Sweet macam sawit tak 😘

Apa pun harap semua enjoy dengan blog ini untuk masa akan datang 💕

No comments:

Post a Comment