Kegilaan Laki Bini

Baru-baru ni hakak duk kemas barang makeup nak packing sesiap sebab akak ipar nak pinjam tuk makeup dinner office beliau dekat Melaka nanti. jauh bebenor company dia buat event dinner. Tengah duk hakak keluar balik semua barang baru la hakak perasan yang hakak duk membiakkan alat makeup tanpa hakak sedar. Maigood bila masa hakak beli pun hakak tak ingat. Dasar perempuan betul.

Ini je kot hakak rasa. Malas dah nak cari lagi.

Tengok pallet colour tu semua sapa nak pakai. Ni semua nafsu ketika membeli.

Hokay terselit sekejap Face mask kunyit dari beauty hacks. Berus tu bila nak pakai tak tau.

Ini semua salah Lazada sebab buat jualan murah tu belum masuk dengan diskaun lagi punya musim.

Tengok membazir tak luak langsung. Kegilaan apakah yang hakak hadapi dulu. Hahaha.


Minyak wangi ni bukan hakak punya gila. Ini semua laki hakak punya kerja. Berbotol-botol masih penuh lagi. Hakak tunjuk gambar dekat dengan harapan nak bagitahu minyak wangi dah banyak. Jangan beli lagi. Tapi sebaliknya dia cakap boleh tambah lagi. Whatttttt!!!!!!!!

Hakak duk pening camna nak organize kasi kemas cantik semula dengan harapan boleh pakai semua barang. Itu belum masuk barang laki hakak dengan pomade, penggelek ketiak, penyembur ketiak macam-macam lagi la. Walaupun hakak rasa baru je laki hakak buat proses pembuangan masih penuh lagi. Nampaknya kena pergi Ikea la gayanya. 

2 comments:

  1. kena beli rak khas untuk makeup and fragrance lah macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena cari lagi.. rak yang ada sekarang tak berapa sesuai nak letak..

      Delete